Bekledning for brannvesen og industrivern

PBI MAX JAKKE PARALLON 600

• Polstring på skuldre. Kraftig glidelås i front med stormklaffer og borrelåslukking. Forlenget ryggstykke. Muligheter for utskiftbare lommepaneler for alle typer oppheng av kommunikasjonsutstyr, med tanke på bruk av både lommer, braketter og clips, med fortsatt mulighet for bruk av skulderstykke. To framlommer med klaff. Kroker for oppheng av hansker. Formsydd erme, solid polstring på undererme og tommelgrep i avslutning på erme.

Farge: Gul

PBI MAX BUKSE PARALLON 600

Justerbare og avtakbare seler. Glidelås i front med klaff og borrelåslukking. Elastisk justering i liv. To utenpåliggende lårlommer med klaff. Knivlomme klaff. Krok for oppheng av hansker. Formsydde knær. Snølås med strikk nederst på ben.

Farge: Gul

Utrykningsdress Brann

Klaff og polstring på skulder. Forlenget toveis glidelås i front som går helt opp i høy krage. Fold i rygg og ekstra innlegg under erme. Holder for radioantenne på venstre bryst. Utvendig borrelåsjustering i liv. Avtakbart funksjonsmerke på høyre brystlomme og rygg. Avtakbare bukseseler innvendig (følger med som standard). To skråstilte brystlommer med glidelås – den venstre med innvendig radiolomme. ID-kortlomme, blyantlomme og borrrelås for navnemerke på venstre bryst. Flerfunksjonslommer med klaff og borrelåslukking på begge ermer. Borrelåsjustering i avslutning på erme. Formsydd albu og kne med Aramid-forsterkning. To lårlommer med klaff og borrelåslukking. Glidelås regulering i ben med justering. Fagmerket refleks på ben og erme.

Farge: Marine/Fluoriserende gul

Kjeledress skogbrann/industrivern

Denne modellen har stående krage, 2-veis skjult glidelås i front, fra toppen av kragen og ned på venstre lår, klaff over og under glidelås. Bærestykke på skuldrene foran og bak. Kjeledressen har fold i rygg, innvendig hemper for avtagbare bukseseler, Strikk med borrelås i midjen, for justering av livvidde. Myk borrelås på begge sider av bryst for feste av avtagbare lommer. 1 stor avtagbar logopanel under bærestykke på rygg. 2 sidelommer med gjenomgrep, lukkes med glidelås under klaff, klaff over og under glidelås. 2 lårlommer med ekspansjon og klaff. Kneputelommer, justering av vidde på ermer og ben og 1 Sølvrefleks over skuldrene. Festbare lommepanel for Høyre bryst: Utvendig er en påsydd mobil lomme med klaff, pennelomme, og ved siden av klaffen 1 hempe, og forsterket plass for brakett Festbar lommepanel for venstre bryst. Dette lommen panelet har en hempe frem til midten av fronten og 1 radiolommen med hempe vindu, med forsterkningsstoff på baksiden.

Farge: Marine/Fluoriserende gul

Helårs Executive Gore-Tex

Helårs- og allværsjakke i ny design
– Gore-Tex 2layer + meshfor
– Lett og komfortabel
– Vanntette glidelåser
– Flere innerlommer
– Avtagbar hette i kragen med regulering av framhenget
– Snøring i livet, innvendig stramming med hurtiglås
– Snøring i nedre kant
– Stramming på erme nederst
– Kan utstyres med fagrefleks og refleks

VEST W112 UTRYKNING

W112 vest med en liten stående krage med utvendig hempe bak, glidelås i front, pustende stoff på rygg, og plass for avtakbar tekstpanel på rygg. Skulderklaffer, 1 radiohempe i front på begge sider, 1 avtagbar mobillomme høyre bryst, 1 avtagbar radiolomme med vindu på venstre bryst, 2 frontlommer med klaff, ekstra innvendige mobillomme i frontlommen. Vertikal hempe på høyre side. Innvendig og utvendig justering av vidde. 2 refleksbånd rundt kroppen, og 1 horisontalt refleksbånd på toppen av ryggen.

Beredskapsbag med seler

Rommelig beredskapsbag 110 liter
– Med seler, kan bæres som ryggsekk
– 6 utvendige lommer, én innvendig

Ta kontakt for pristilbud

Share Button

Leave a Reply