Profesjonelle lykter – PeliCase

PELI UTSTYRSKASSER – DEN ULTIMATE BESKYTTELSE!

Pelicase er ekstremt robuste utstyrskofferter som gir 100% beskyttelse av ømfintlig utstyr.  Koffertene er uknuselige, støtdempende, vanntette  og støvtette og leveres med skuminnlegg for tilpasning til innholdet.

Pelicase benyttes av de aller mest kravstore brukere verden over, som forsvar, politi, utstyrsprodusenter, fotografer m fl. Pelicase har NATO-nummer, MIL-godkjennelse, IATA testsertifikater mm, og er anerkjent som verdens mest robuste og pålitelige utstyrskofferter!

Pelicase 1550 er testet og sertifisert i henhold til “Low Temperature Test MIL-STD-810F, Section 502.4”, som simulerer bruk under -30oC og -40oC. Se nedlastbart sertifikat nedenfor! Pelicase 1520 er også suksessfullt testet, og sertifiseringen vil sannsynligvis utvides til å gjelde alle Pelicase med samme materiale.

Gjennom over 30 års erfaring, har produsenten utviklet et unikt materiale og en produksjonsteknikk som gjør at koffertveggene er maksimalt sterke, men likevel ikke for stive, slik at de virker fleksible og støt-dempende. Ved eventuell skade ved ekstrem belastning, sørger strukturen i materialet for at skaden ikke sprer seg.

Pelicase finnes i over 70 forskjellige modeller og størrelser (inklusive Peli Storm Case), og stadig nye produkter er under utvikling.

Alle Pelicase leveres med patenterte, robuste låseklaffer med “vektstangprinsipp” som gjør koffertene enkle å åpne, og med  automatisk ventil for utjevning av trykk uten at støv og vann trenger inn. Håndtak har gummierte holdegrep, og hjulene på de større koffertene er forbedret.

Alle Peli-produkter leveres med livstidsgaranti!

Ta kontakt for pristilbud

 

PELI RALS portable, oppladbare lyskastere - mange modeller!

Portabel arbeidsbelysning – industri eller ATEX

Share Button

Leave a Reply