Hjertestartere

Lifeline PRO Hjertestarter

Her er hjertestarteren som løfter Lifeline modellene til ett nytt nivå. Lifeline PRO er revolusjonerende. Vi kan garantere at du ikke har sett en hjertestarter som Defibtech PRO før.

 

Manuell overstyring

Lifeline PRO Modellen gir profesjonelle brukere muligheten til å overstyre til full manuell modus med EKG visning og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. EKG vises klart og tydelig på en høyoppløselig og
kraftig bakgrunnsbelyst skjerm.

 

Endre protokoll

Livreddende førstehjelp kan utføres under ulike protokoller og ikke alle gjenopplivninger er like. Noen har behov for kun å utføre brystkompresjoner. Andre har behov for brystkompresjoner sammen med innblåsninger. PRO modellen gir deg muligheten til å bytte raskt og enkelt under gjennopplivningen mellom disse to protokollene. Lifeline PRO er på norsk språk og følger alle norske retningslinjer for gjenopplivning.

 

VIDEO

Ett bilde sier mer enn tusen ord og nå kan du mangedoble det med video. Lifeline PRO har en stor, interaktiv fargeskjerm som i manuell modus viser deg EKG, og regulering av strømstyrken som leveres ved defibrillering. Dette i tilegg til at den kan benyttes som en halvautomatisk hjertestarter, som gir deg trinn for trinn instruksjoner for gjennomføring av hjerte-lungeredning, innblåsninger og defibrillering.

 

Viser og forteller deg

Andre hjertestartere forteller deg hva du skal gjøre. Lifeline PRO viser deg, med detaljerte interaktive videoer i fullfarge. På skjermen fremkommer det forklarende tekst simultant med den interaktive videoen og stemmeinstruksjoner. Dette forsterker instruksjonene, samt gjør det enkelt og nyttig i miljøer med mye støy der stemmemeldinger er vanskelig å høre.

 

Klar til bruk?

Skjermbildet viser deg status umiddelbart!
Når en hjertestans plutselig inntreffer må du til enhver tid være trygg på at hjertestarteren er klar til bruk. Lifeline PRO kjører omfattende selvtester daglig for å sikre at maskinen fungerer skikkelig og viser deg dette umiddelbart med et sterkt grønt, blinkende lys fra lysdioden. Med et trykk på en knapp og uten å slå på selve enheten, kan brukeren raskt sjekke at hjertestarteren er klar for bruk. Maskinen kommuniserer umiddelbart den operative statusen på hjertestarteren, batteriet og elektrodene.

 

 

 

 Lifeline VIEW Hjertestarter

Den første og eneste hjertestarter i markedet med en interaktiv fargeskjerm som viser steg-for-steg videoer på Norsk med hjerte-lungeredning og ekstern defibrillering.

 

Ikke vær redd

Hjertestarteren Lifeline VIEW fra USA gjør det enkelt for alle, fra etablerte “first respondere” til utrente forbipasserende å respondere med trygghet og korrekthet under en hendelse. Denne revolusjonerende livreddende enheten kombinerer en elegant og brukervennlig design med tøffe spesifikasjoner tilpasset for bruk i det Amerikanske Forsvaret. Med sin bifasiske bølgeform tilfredstiller den alle de virksomhetskritiske funksjoner som er nødvendige for å gi den mest avanserte hjertestansbehandling, og den følger selvfølgelig anbefalingene fra Norsk Gjennopplivningsråd. Du kan være trygg på at enheten er lett å vedlikeholde og alltid klar for bruk. I tilegg er den designet for å enkelt kunne oppdatere og oppgradere forbedringer i årene som kommer.

 

http://www.hjertestart.no/img4/Lifeline-VIEW-3.jpg

En personlig instruktør

 

Å bruke Lifeline VIEW er som å ha en personlig instruktør ved din side. Den viser deg en video av hvordan du skal bruke hjertestarteren, fra å forberede pasienten, åpning og tilkobling av elektrodene til levering av strømstøtene. Den veileder deg også igjennom alle trinn for effektiv hjerte-lungeredning (HLR) med innblåsninger. Den kan også vise deg oppgavene så mange ganger du har behov for, slik at du er absolutt trygg på alle handlinger du skal utføre.

 

 

Lifeline AED

 

Lifeline-500-px-JPGLIFELINE halvautomatisk defibrillator – norsk versjon med norsk språk og norsk 3 minutter algoritme. En en av verdens beste hjertestartere i dette segmentet. LifeLine AED defibrillatoren bruker avansert bifasisk teknologi som måler motstanden i kroppen og vil automatisk tilpasse energien og varigheten på støtet. Batteriet har hele 7 års holdbarhet og maskinen beskytter godt mot fukt, vann og støv. Økonomisk er LifeLine sannsynligvis den mest prisgunstige AED enheten på markedet i dag med de kraftige spesifikasjonene denne maskinen er satt opp med. Rimelig forbruksmateriell og tilleggsutstyr gjør også dette til et godt kjøp.

7år levetid på batteri – 54 IP fukt-støv – 2.0 kg vekt totalt med batteri installert Mindre enn 6 sekunder ladetid – 300 støt – Bifasisk teknologi -Enkel å oppdatere og uten kostnadermed minnebrikke

 

 

  Lett vedlikehold

Vedlikehold har aldri vært enklere. Lifeline PRO og WEIV har revolusjonert vedlikehold av hjertestartere. Den selvtester daglig alle maskinens funksjoner. Ved kontroll og bytte av batteri og elektroder, vil du få klare instruksjoner i form av tale og videomeldinger.

 

 

 

Defibtech og Mediq Norge AS

Defibtech har nå levert over 160,000 defibrillatorer til et globalt marked. Markedsposisjonen styrkes av prisvinnende design, solide produkter, enkelt vedlikehold og alt dette til en riktig pris.

Mediq Norge AS er ekslusiv importør av alle Defibtech hjertestartere i Norge og er en ledende leverandør av medisinsk forbruksmateriell og helsepleie produkter til offentlige og private institusjoner, legekontorer og alle landets sykehus. En anskaffelse av Defibtech produkter fra Mediq Norge AS vil være et trygt valg7 år levetid på batteri – 54 IP fukt-støv – enkel å oppdatere og uten kostnader med minnebrikke 7 år garanti – ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Mediq Norge AS, enkelt og greit!

Ta kontakt for pristilbud på hjertestarter med opplæring

 

Share Button

Leave a Reply