Ortovox

Ortovox skredpakke. sekk, spade, søkestav og søker

ortovox-skredpakke-sekk/-spade/-sokestav-og-soker

Sekk med skredutstyr

Denne skredpakken inneholder sekken fra Ortovox som heter Haute Route 35. Sekken er på 35 liter og har plass til spaden, søkestangen og skredsøkeren.

Den har også god plass til annen bagasje.

Haute Route 45

Haute Route 35

ortovox-haute-route-35-black-raven--sekk
Haute Route 45 0g 35 er vår klassiker for dagsturer av alle slag. Med O-Flex-Frame, utviklet av sports leger ved Senter for Back in München (Rückenzentrum München), er stresset rettferdig fordelt på hofter og skuldre. Du kan komme inn i hovedrommet via all-round glidelås på baksiden. Denne type tilgang har den store fordelen av å holde innholdet fritt for snø og eliminerer blind søk etter ting i hovedrommet. En klassisk foran åpningen tilbyr en andre tilgang alternativet. Haute Route 45 og 35 er utstyrt med alle funksjonene pakken: utstyr og plukke looper, ski, snowboard og hjelm fastenings, alarm fløyte og en egen mobiltelefon og sikkerhet lomme henvender til alle demand.Nylon 95% minimum
Volum: 45 liter, vekt: 1560 g
Volum: 35 liter, vekt: 1500 g

Materiale: 420D Nylon Velocity/500D Nylon

Ortovox – Free Rider 26

Ortovox Free Rider 26 er en vinterryggsekk med integrert SPS-ryggskjold som oppfyller standardkravet for motorsykkel beskyttelse.

Ortovox – Cross Rider Women

Ortovox Cross Rider Women er skreddersydd til den kvinnelige anatomi: skulder- og midjestropper er tilpasset til den kvinnelige kroppen, med lavere vekt og mindre volum, basert på deres behov.

Ortovox – Powder Rider II 18+

Ortovox Power Rider II 18+ er en mindre ryggsekk til kortere off-pist eventyr. Med sine 18 liter, får du uten problemdet nødvendige utstyret med deg som du har bruk for til et sikkert skiløp.

Ortovox – 3+ Skredsøker

ortovox-3+-black/-skredsoker
Mer om 3+ Skredsøker fra Ortovox
3+ fra Ortovox er en digital transceivermed tre antenner for mer presis søkning, som også gir en mer nøyaktig posisjon ved dataoverførsel.

 

Den runde displayen er tydelig og klar, og lar deg fokusere på det vesentlige. Displayet viser avstanden til offeret, offerets posisjon, batterikapasitet og en pil for retning. Overblikk bildet på skjermen viser når du kommer tettere på eller lengre bort fra signalet. Ved å få den nøyaktige avstanden kan du effektivt bestemme avstanden til offeret og begrense det aktuelle området.

 

Du har også mulighet til å holde øye med flere offre. Antall vises på displayet, og når du har funnet den første, kan du inaktivere signalet og uforstyrret fortsette søkningen til neste.

 

Egenskaper for 3+:

  • Gummibekledning som gir ekstra beskyttelse
  • Display belysning til søkning i mørket
  • Automatisk skift til dataoverførsel etter et vist klokkeslett, om det skulle komme en lavine
  • Tydelig og optimert lyd
  • Oppdateringsmuligheter
  • Myk veske med elastisk sikkerhets stropp
  • Batteri: 1stk. AA batteri (1,5 V LR06)
  • Størrelse: 73 x 122 x 27 mm
  • Vekt: 200 g

 

 

Share Button

Leave a Reply