Evakuerings-/brannvernlederutstyr

Evacuaid koffert for Brannvernleder/Etasjeansvarlig

Evacuaid koffert for Brannvernleder/Etasjeansvarlig

For mer info se:

http://www.evacuaid.no/products

Evacuaid Pro Nødarmbånd

Nødarmbåndets fluktmodus gir lys samtidig som du har begge hendene fri til å utføre nødvendige arbeidsoppgaver. Ved aktivering av nødmodus vil kraftig strobelys og sirene sørge for at du ser og blir sett, selv i mørket ved røykutvikling eller strømstans. Skulle du bli immobil eller miste bevisstheten fra for eksempel røykutvikling, vil nødmodus automatisk aktiveres av en bevegelsessensor. Dette vil øke sjansen for at du blir funnet betraktelig.

Ved en ulykke hvor du fortsatt er bevisst men ikke klarer å varsle kolleger, kan Evacuaid aktiveres manuellt. Kraftige lyd og lys signaler vil da varsle dine kolleger at du er i fare.

Peseq redningsline

Enkel, rask og sikker evakuering!

 Peseq redningsline

Peseq redningsline er en kostnadseffektiv rømningsvei, utviklet i Sverige, som oppfyller alle relevante europeiske standarder og er CE merket.
Linen er beskyttet av flere patenter og er konstruert for å bringe én person ned i sikkerhet.
Brukeren sitter i en sele og med den unike bremsen reguleres enkelt nedfiringshastigheten.
Linen fungerer for personer mellom 30 og 110 kg.
Ved å montere flere veggfester, kan linen enkelt flyttes ved behov, slik at man evakuerer trygt lengst vekk fra brannen.

For mer informasjon, vennligst se produktdatablad.

Last ned produktdatablad (.pdf, 5.07kB)

Parat redningsline

Parat redningsline Sannsynligvis den sikreste måten å evakurere på:

Dette er “hus”-modellen for boliger, borettslag, hoteller og offentlige bygninger. Redningslinen monteres strategisk ved et vindu eller en balkongdør for å sikre en sikker evakuering ved brann. Redningslinen kan også festes med en krok. Ved å montere flere kroker (f.eks. ved et vindu i et annet rom), kan linen flyttes til et annet sted ved en brann. Dermed har du flere alternative rømningsveier ved brann.

Linen finnes i flere lengder, for mer informasjon, vennligst se produktdatablad.

 

Parat redningsline

 

Share Button

Leave a Reply